Geçen Yılın Popüler Araçları



Geçen Yılın Popüler Araçları

1. 2017 Hyundai Elantra
Yıllar önce, bir Hyundai hem sizin hem de çocuğunuzun üst düzey bir araç için seçtiği son seçim olabilirdi, ancak son yıllarda Hyundai güvenlik, performans ve görünüşte büyük adımlar attı. IIHS, tüm standart çarpışma ölçümleri için yüksek puanlar ile birlikte gitmek üzere 2017 Elantra'ya bir Üstün Önden Çarpışma Önleme Derecelendirmesi verdi. Bunu 29 MPG City ve 38 MPG Otoyolu ile birleştirin ve Elantra yeni bir sürücüye mükemmel bir uyum sağlar.

2. 2017 Mazda 3 Hatchback
Hatchbacks her zaman sahip eğlenceli bir ilk araba ve 2017 Mazda 3 Hatchback tarzı güvenlik ile çiftler. IIHS'nin “Gelişmiş” Ön Kaza Önleme Derecelendirmesi'ni verdiği önceki yıllardan farklı olarak, 2017 model otomobillerin oto-frenleme kabiliyetlerindeki yükseltmeler sayesinde Üstün'e yükseltildi.

3. 2017 Toyota Prius
Yakıtta para tasarrufu söz konusu olduğunda, Toyota Toyota'nın yenmesi zor. 58 MPG City ve 53 MPG Otoyoluna sahip bu araçla birkaç dolar tasarruf ettiğinizden emin olacaksınız. Olağanüstü MPG'ye ek olarak, Prius, çoğu güvenlik kategorisinde en yüksek puanları alır ve 3,000 lbs'lik bir sağlamlık üzerinde bir gölgede ağırlaşır.

4. 2017 Honda CR-V
Çocuğun bir SUV kullandığı zaman birçok ebeveyn bir güvenlik duygusu kazanır, çünkü daha büyük bir aracın ağırlığı, çarpışma anında yolcuları koruyabilir. Ne yazık ki, bu ek ağırlık genellikle araçlar MPG için bir maliyete geliyor. 2017 Honda CR-V ile değil. Güvenlik için en iyi işaretlere ek olarak, CR-V 25 MPG City ve 31 MPG Otoyolunu alır. Çoğu SUV’un yenmesi zor olan sayılar.

5. 2017 Honda Ridgeline
Ülkemiz halkına bir kamyon atmamız gerekti! 2017 Honda Ridgeline, bu günlerde yoldaki en güvenli kamyonlardan biridir ve neredeyse tüm gemide Üstün Markalar almaktadır. Bu kamyonun aynı zamanda bir gaz bilinci olmadığı göz önüne alındığında, Ridgeline, güvenlik, yakıt maliyeti ve görünüm söz konusu olduğunda sağlam bir seçim olduğunu kanıtlıyor.

Yorumlar